0702 - 24 00 03agnetas.stad@gmail.com

Städservice i Lilla Edet och Ljungskile

Städservice i Lilla Edet och Ljungskile med omnejd

Söker du kvalitativa och pålitliga tjänster inom städservice och bor i eller omkring Lilla Edet eller Ljungskile? I så fall har du kommit fullständigt rätt. Vårt företag, Agneta och Daniels Städservice, vänder sig till alla som behöver hjälp inom städservice och som värdesätter kvalitet, effektivitet och pålitlighet högt. Företaget startade 2006 av Agneta Olsson. Företaget var då endast verksamt inom trestadsområdet. Två år senare började Agneta att samarbeta med Daniel. Företaget har sedan dess växt explosionsartat. Numera erbjuder vi våra tjänster i hela Västra Götalands län. En stor del i vår framgång beror på goda kundrekommendationer och att vi håller en låg prisnivå på våra tjänster. Alla som är intresserade av att få hjälp med städning är välkomna till oss. Det innebär att oavsett om du är en privatperson eller om du representerar ett företag, en kommun eller ett landsting, så kan du få hjälp av oss.

Vilka städtjänster erbjuder vi?

Vi arbetar med ellt inom städning och städservice. Vi erbjuder bland annat hemstädning, storstädning, byggstädning, flyttstädning, kontorsstädning, företagsstädning, industristädning, trappstädning, golvvård, sanering, fönsterputsning och mycket, mycket mer.

Utnyttja RUT-avdraget

Om du är en privatperson, så kan du självklart använda dig av RUT-avdraget. Om du inte redan visste det, så är RUT-avdraget en skattefinansierad reform, som ger dig som privatperson möjlighet att anlita ett städföretag likt vårt och samtidigt inte betala fullt pris. I skrivande stund har man möjlighet att dra av 50 procent av all arbetskostnad, när man använder sig av RUT-avdraget för våra städtjänster. Om du vill ha mera information kring RUT-avdraget, så är du välkommen att höra av dig till oss på Agneta och Daniels Städservice. Vi har arbetat med RUT-avdrag i många år och vi kan det mesta som rör detta.